Tekohampaat Oulu

Hammasproteesi (tekohampaat) Oulussa erikois­hammas­teknikolta

Hyvin valmistettu hammasproteesi on hyvännäköinen ja tekee puhumisesta ja syömisestä helppoa. Hammasproteesi voi myös tukea kasvojen pehmytkudoksia. Hammaslaboratorio Harri Kailasuo (Oulu) huolehtii, että hammasproteesisi, eli tekohampaat, ovat oikeanlaiset ja esteettisesti miellyttävät. Hammaslaboratorio on toiminut jo vuodesta 1966 ja panostamme erityisesti henkilökohtaiseen ja helposti saatavaan palveluun.

Irrotettavat proteesit

Hammaslaboratorio Harri Kailasuo tarjoaa erikoishammasteknikon palveluita Oulussa. Potilaat saavat aina nopeasti ja helposti hoitoa ja apua. Harri Kailasuo asioi suoraan potilaan kanssa, joten turhat välikädet jäävät pois. Palvelu on täsmällistä ja nopeasti saatavilla. Ajan hammaslaboratorioon voit varata puhelimitse.

Kiinteät proteesit

Kiinteistä hammasproteeseja ovat esimerkiksi kruunut, sillat ja implanttikiinnitteiset rakenteet. Esimerkiksi juurihoidon jälkeen hammas voidaan kruunuttaa, kun hoidon jälkeen ikenen päällä olevaa hammasmateriaalia on enää hyvin vähän. Puuttuvat hampaat voidaan korvata siltarakenteella ja yksittäinen puuttuva hammas implantilla.

Erikoishammasteknikko auttaa löytämään oikean ratkaisun

Kokemuksella ja asiantuntijuudella valitsemme yhdessä parhaiten sopivan proteesivaihtoehdon.
Varaa aika Hammaslaboratorio Harri Kailasuolle.